Indsigt med Cleoh. Podcast. Ditte Darko.

Podcast om Psykologien bag seksuel chikane og METOO på arbejdspladsen.

Picture of Af Ditte Darko

Af Ditte Darko

Cand. Psych., Erhvervspsykolog

Podcast om Psykologien bag seksuel chikane og METOO på arbejdspladsen.

https://podcasts.apple.com/dk/podcast/42-psykologien-bag-seksuel-chikane-og-metoo-p%C3%A5-arbejdspladsen/id1511746549?i=1000521546502

Her kan du lytte til en samtale, som jeg har haft med Cleoh Dharma Søndergaard i hendes podcast ” INDSIGT med Cleoh – Samtaler om psykologi” . Jeg blev inviteret på baggrund af min bogudgivelse ”Kort & godt om seksuel chikane & Metoo”.

Podcasten handler om, hvordan vi kan forstå begrebet ‘krænkende adfærd’ og hvilke psykologiske dynamikker, der ofte er på spil, når krænkende adfærd opstår på en arbejdsplads.

I samtalen kommer vi bl.a. ind på:

  • Hvad forstår vi ved begrebet ‘krænkende adfærd’?
  • Bystander-effekten og eksklusionsangst og taler om, på hvilken måde kulturen på en arbejdsplads spiller en vigtig rolle.
  • Hvem den mest almindelige type krænker og offer er.
  • Konkrete bud på, hvordan man kan sikre og øge den psykologiske tryghed. Den psykologiske tryghed er nemlig central – både i forhold til forebyggelse, men også i forhold til god nok håndtering af en eventuel sag.
INDSIGT med Cleoh – samtaler om psykologi

Cleoh har lavet helt utrolig mange spændende podcast-episoder, som varmt kan anbefales. Det er en podcast, hvor du på uformel vis, får viden om psykologi og konkrete øvelser til din egen selvudvikling.

Cleoh Søndergaard Autoriseret psykolog, der til dagligt arbejder med psykoterapi og supervision inden for det kliniske felt. Hun elsker formidling og er desuden klinikindehaver af Innervention.

God fornøjelse!

Tak fordi du læste med
LinkedIn
Pinterest
Facebook
Email
Scroll to Top