Om Ditte Darko

Ditte Darko, Erhvervspsykolog, cand.psych.

Uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2014. Tidligere underviser og ekstern lektor v. Institut for Psykologi KU, i fagene personligheds- og socialpsykologi samt eksaminator i faget arbejds- og organisationspsykologi.

Selvstændig erhvervspsykolog siden 2019. Freelancekonsulent for Hartmanns A/S . Skribent for bl.a. Dansk Psykolog Forenings Fagmagasin P samt Børsen Ledelse.

Det bæredygtige arbejdsliv

Som erhvervspsykolog har jeg specialiseret mig i det bæredygtige arbejdsliv og hjælper virksomheder, ledere og medarbejdere med at skabe positiv udvikling, forandre organisationskulturer og afhjælpe problemer i det psykiske arbejdsmiljø.

Det handler ofte om arbejdslivet på godt og ondt – de svære samtaler, konflikthåndtering, kollegastøtte-programmer eller mobning og krænkelser. Jeg har især været involveret i film- og scenekunstbranchen i forbindelse med #Metoo bevægelsen, og har solid erfaring med udvikling af tryghed og tillid i arbejdsfællesskaber.

 

Ring og få en uforpligtende dialog

Har du brug for rådgivning, hjælp eller sparring i forbindelse med udfordringer i det psykiske arbejdsmiljø? Ring eller skriv for en uforpligtende samtale eller møde.

kontakt@dittedarko.dk // +45 23 98 47 08